|
Wine Glossary
|
ქარვისფერი (Amber-colored)
|
ფერი, რომელსაც ზოგიერთი ახალგაზრდა თეთრი ღვინო დაჟანგვის შედეგად იღებს. |
|
ქაფიანი (Mousseux)
|
ფრანგული ტერმინი შუშხუნა ღვინისათვის. |
|
ქაფიანი (Petillant)
|
ფრანგული ტერმინი ოდნავ შუშხუნა ღვინისათვის. |
|
ქიშმიშისებრი (Raisiny)
|
ქიშმიშის მსგავსი სუნი ღვინოებში, რომლებიც გადამწიფებული ყურძნისგანაა დამზადებული. |
|
ქორფა (Fresh)
|
თეთრი ან ვარდისფერი ღვინო ალკოჰოლისა და მჟავიანობის კარგი წონასწორობით. |
|
ქოშერული ღვინო (Kosher wine)
|
ღვინო ტრადიციულად დამზადებული ყურძნიდან: კონკორდი და იუდაური კანონით რაბინის ხელმძღვანელობით (ზედამხედველობის). |
|