ადგილწარმოშობის ღვინოები
მარანის კონტროლირებადი ადგილწარმოშობის ღვინოები, როგორიცაა წინანდალი, მუკუზანი, ქინძმარაული და სხვ., წარმოადგენს ადგილმდებარეობის, ნიადაგის, ყურძნის ჯიშის, ტრადიციებისადმი ერთგულების და კონკრეტული ღვინის ტიპის ჩვენეულ ხედვის სინერგიის შედეგს.
|
სექტემბრის ბოლოსა და ოქტომბრის დასაწყისში სიმწიფის პიკზე ყოფნისას ყურძენი იკრიფება ხელით.
|
|
|
ოქტომბრის ბოლოსა და ნოემბრის დასაწყისში სიმწიფის პიკზე მყოფი ყურძენი იკრიფება ხელით.
|
|
|
სიმწიფის პიკზე მყოფი ყურძენი იკრიფება ხელით. კლერტის ფრთხილად გაცლასა და დაწურვას მოსდევს
|
|
|
სიმწიფის პიკზე ყურძენს ხელით ვკრეფთ. კლერტის ფრთხილად გაცლისა და დაწურვის შემდეგ იწყება დუღილი
|
|
|
სიმწიფის პიკზე ყურძენი იკრიფება ხელით. კლერტის ფრთხილად გაცლასა და დაწურვას მოსდევს დუღილი
|
|
|
ყურძენი იკრიფება ხელით, სიმწიფის პიკზე. კლერტის ფრთხილად გაცლისა და დაწურვის შემდეგ იწყება დუღილი
|
|
|
ოქტომბრის ბოლოსა და ნოემბრის დასაწყისში სიმწიფის პიკზე მყოფი ყურძენი იკრიფება ხელით.
|
|
|
სიმწიფის პიკზე ყურძენი იკრიფება ხელით. კლერტის ნაზდ გაცლასა და დაწურვას მოსდევს
|
|
|
კუდიგორის ვენახების ბიო-სექტორის დამუშავება და მოვლა წარმოებს ორგანული მევენახეობის წესების და პრინციპების სრული დაცვით.
|
|
|
კუდიგორას ვენახების ბიო-სექტორის დამუშავება და მოვლა წარმოებს ორგანული მევანეხეობის წესების და პრინციპების სრული დაცვით.
|
|
|