ჭაჭა კასრის
მეღვინეობის რეგიონი: |
კახეთის მეღვინეობის რეგიონი |
ადგილწარმოშობა: |
წინანდლის მიკროზონა |
კლიმატი: |
ზომიერი კონტინენტური |
ყურძნის ჯიში: |
100% რქაწითელი |
ყურძნის წარმომავლობა: |
100% კონდოლის ვენახები |
ყურძნის მოსავლიანობა: |
8-10 ტონა ჰექტარზე |
სასმელის ტიპი: |
კასრის ჭაჭა |
შემადგენლობა: |
ალკოჰოლი 40% |
შეფუთვა: |
250 და 500 მლ შუშის ბოთლი |
ვინიფიკაცია
დადუღების შემდეგ ჭაჭა და გამოწურული ღვინის ბოლო ფრაქცია ტრადიციული მეთოდით გამოიხდება ორმაგ ორთქლზე. შედეგად მიღებული ჭაჭა ბოთლებში ჩამოსხმამდე 6 თვის განმავლობაში ვარგდება მუხის კასრებში.
ორგანოლეპტიკა
ფერი: |
ოქროსფერი |
არომატი: |
ჰარმონიული ვანილის სურნელი |
გემო: |
დელიკატური შუალედური დაგემოვნებით და ხანგრძლივი ვანილის და მუხის ტონებიანი დასასრულით |
|
|
|