მარანი ცქრიალა თეთრი მშრალი
ყურძნის ჯიში: |
მწვანე, ქისი, ცოლიკაური |
მევენახეობის მხარე: |
კახეთის და იმერეთის მევენახეობის მხარე |
კლიმატის ტიპი: |
ზომიერი კონტინენტალური |
ღვინის ტიპი: |
თეთრი მშრალი ცქრიალა ღვინო |
ალკოჰოლი: |
12% |
შაქარი: |
6–15 გ/ლ |
ვინიფიკაცია
წარმოებულია შარმატ მეთოდით
ორგანოლეპტიკა
ფერი: |
ღია ოქროსფერი მომწვანო ელვარებით |
სურნელი: |
ინტენსიური ატმის, ახალი პურის და მოხალული კაკლის არომატი |
გემო: |
რბილი, ციტრუსის და გარგარის ტონებით და ხანგრძლივი დაბოლოვებით |
|
|
|