მარანი ცქრიალა თეთრი ნახევრად მშრალი
ყურძნის ჯიში: |
მწვანე, ქისი, ცოლიკაური |
მევენახეობის მხარე: |
კახეთის და იმერეთის მევენახეობის მხარე |
კლიმატის ტიპი: |
ზომიერი კონტინენტალური |
ღვინის ტიპი: |
თეთრი ნახევრად მშრალი ცქრიალა ღვინო |
ალკოჰოლი: |
11.5% |
შაქარი: |
25–40 გ/ლ |
ვინიფიკაცია
წარმოებულია შარმატ მეთოდით
ორგანოლეპტიკა
ფერი: |
ღია ოქროსფერი მცირე ზომის ბუშტუკებით |
სურნელი: |
ინტენსიური ყვითელი ხილის და გახუხული პურის ნოტები |
გემო: |
სურნელის პროფილი მეორდება და გრძელდება ციტრუსის და გარგარის ხანგრძლივი დაგემოვნებით |
|
|
|