მარანი ცქრიალა როზე მშრალი
ყურძნის ჯიში: |
საფერავი |
მევენახეობის მხარე: |
კახეთის მევენახეობის მხარე |
კლიმატის ტიპი: |
ზომიერი კონტინენტალური |
ღვინის ტიპი: |
ვარდისფერი მშრალი ცქრიალა ღვინო |
ალკოჰოლი: |
12% |
შაქარი: |
6–15 გ/ლ |
|
ვინიფიკაცია
წარმოებულია შარმატ მეთოდით
ორგანოლეპტიკა
ფერი: |
ღია ვარდისფერი წვრილი ბუშტუკებით |
სურნელი: |
ინტენსიური მსხლის, ატმის და მარწყვის არომატები |
გემო: |
ცოცხალი და ელეგანტური გემო რომელიც ბოლოვდება კენკრის ტონალობით |
|
|
|
|