მარანი ცქრიალა თეთრი ნახევრად ტკბილი
ყურძნის ჯიში: |
მწვანე, ქისი, ცოლიკაური |
მევენახეობის მხარე: |
კახეთის და იმერეთის მევენახეობის მხარე |
კლიმატის ტიპი: |
ზომიერი კონტინენტალური |
ღვინის ტიპი: |
თეთრი ნახევრად ტკბილი ცქრიალა ღვინო |
ალკოჰოლი: |
11.5% |
შაქარი: |
40-55 გ/ლ |
|
ვინიფიკაცია
წარმოებულია შარმატ მეთოდით
ორგანოლეპტიკა
ფერი: |
ღია ოქროსფერი |
სურნელი: |
ვაშლის და ატმის ინტენსიური არომატი მინდვრის ყვავილების ტონებით |
გემო: |
სურნელის პროფილი მეორდება და გრძელდება ციტრუსის და გარგარის ხანგრძლივი დაგემოვნებით |
|
|
|